Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Oplev OrCAD X på egen hånd med en 30-dages trial

Forløs det fulde potentiale af dit PCB-design med OrCAD X. Med en trial får du:

  • En brugervenlig platform med stærke integrationer.
  • Simple samarbejdsmuligheder og effektiv kommunikation.
  • Større præcision med designanalyse, dokumentaion og simulering.

* Studielicenser er gratis for alle aktive studerende. Tilmeld dig med din studiemail og begynd at bruge OrCAD X.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på siden, så må du endelig kontakte os.

Hvor lang tid tager opsætning og onboarding?

Du kan nemt komme i gang på egen hånd, og hvis du har brug for hjælp, anbefaler vi, at du bruger vores installationsvejledninger til at løse problemet. Du kan få adgang til dem, hvis du har en gyldig licens. Husk, at hvis du har brug for yderligere hjælp, er vores premium support-team altid til rådighed.

Behøver jeg teknisk viden for at implementere OrCAD X?

Som med alle professionelle værktøjer er der behov for opsætning. Det kan gøres ved hjælp af vores installationsvejledninger, eller du kan booke en af Norcads produktspecialister til at ordne det for dig.

Hvordan er kompatibiliteten i OrCAD X (med integrationer og andre CAD-værktøjer)?

Der er indbyggede oversættere til at konvertere dit eksisterende design til OrCAD X. Derudover er det også integreret i Solidworks ved hjælp af den nye og gratis MCADX-software, hvilket gør det lettere for ECAD- og MCAD-hold at co-designe produkter. Endelig vil vi fremhæve integrationen med flere komponentleverandører såsom Ultralibrarian, Samacsys og SnapMagic/SnapEDA.

Hvad gør OrCAD X anderledes?

OrCAD X har de nyeste funktioner med cloud-funktioner som en komponentdatabase med parametiske data, biblioteksstyring, designdatahåndtering, versionshistorik, integration med komponentleverandører, Live BOM, kontrolleret samarbejde både internt og eksternt, og den nye PCB-editor OrCAD X Presto.

Hvor skalerbar er OrCAD X for virksomheder i vækst?

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan du altid skalere din licens til at passe til din voksende virksomheds behov.

Kan jeg importere/eksportere data fra OrCAD X til andre systemer?

Ja, du har en række muligheder for at eksportere til andre systemer. MCADX-integration med Solidworks er et eksempel. Derudover kan du eksportere DXF, IDF, IDX osv.

Sådan kommer du i gang

At komme i gang med OrCAD X er lige så nemt som at tælle til tre.

Trin 1

Klik på knappen "Anmod om din 30-dages OrCAD X trial" øverst på siden. Det vil åbne en kontaktformular, som du skal udfylde med dit navn, e-mail og telefonnummer.

Trin 2

Når formularen er udfyldt, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Derefter vil vores team straks gå i gang med at oprette din OrCAD-licens og vende tilbage til dig med et download-link.

Trin 3

Nu er du klar til at udforske OrCAD X's funktioner. Du er velkommen til at kontakte vores produkteksperter, hvis du har spørgsmål vedrørende værktøjet, fejlfinding eller generel opsætning.

Hos Nordcad er du i godt selskab!

Det her siger vores kunder om os.
Danfoss
Vi indså hurtigt, at der var mange lavthængende frugter, vi kunne plukke for at strømline processen. Nordcad har været lydhøre over for vores behov og meget dygtige til levering. De har også hjulpet med at automatisere output, hvilket sikrer konsistente resultater hver gang.
Torsten Larsen
Torsten Larsen, Global ECAD Solution Owner
Lotus Microsystems
Fleksibiliteten i OrCAD imødekommer virksomheder i alle størrelser og tilbyder skræddersyede pakkeløsninger til at imødekomme forskellige behov. Inkluderingen af Nordcads support er uvurderlig og giver hurtig assistance.
Sebastian Tengvall
Applikationsingeniør, Lotus Microsystems
Velux
Med Allegro X ser vi et stort potentiale for betydeligt at forkorte vores udviklingscyklus. Hardware-designeren kan foretage vurderinger af tæthed og kompleksitet—og justere det elektriske design for at sikre en hurtig og effektiv gennemførelse af designet samt forbedret produktivitet.
Allan Nørgaard
Senior Specialist in Electronics Hardware Development Engineer, Velux
IQM
IQM bruger AWR til at lave RF/mikrobølgechips til kvantecomputere. Vi bruger også AWR til at designe RF matching circuits og komponenter så som filter og jeg synes at AWR giver gode muligheder for at fremskynde vores indsats for alt dette.
Jaakko Jussila
Teamleder, IQM Quantum Computers
Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
cross